Ξέσπασε φωτιά στο Φασούρι – Κινητοποιήθηκαν οι άντρες των Βρετανικών Βάσεων

Ξέσπασε φωτιά στο Φασούρι – Κινητοποιήθηκαν οι άντρες των Βρετανικών Βάσεων

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, γύρω στις 6 το πρωί, εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά στο Δάσος Φασουρίου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 07:00 αφού έκαψε ένα εκτάριο δασικής γης καλυμμένο από άγρια βλάστηση και καλάμια. Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 25 άνδρες των Βρετανικών Βάσεων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών, με πέντε πυροσβεστικά οχήματα. Τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται. Εξάλλου, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, γύρω στις 19:35, εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά δίπλα από υποσταθμό της Α.Η.Κ. στην Κουκά Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο 15 λεπτά αργότερα, στις 19:50, αφού έκαψε 30 m2 καλυμμένα από θαμνώδη άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 15 άνδρες του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE