Έφτασαν οι Φιντέλις και Βοζίνια

Έφτασαν οι Φιντέλις και Βοζίνια

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: ΣΑΒΒΑΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ

Λόγω μιας καθυστέρησης που υπήρξε στην εξασφάλιση των κατάλληλων εγγράφων, οι Ιρένε και Βοζίνια δεν μπορέσαν να ταξιδέψουν έγκαιρα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Λουξεμβούργο για τον αγώνα της ΑΕΛ με την Πρόγκρες.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση από τον απεσταλμένο του Themasports.com στο Μεγάλο Δουκάτο, οι δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, πάτησαν τελικά το πόδι τους στο Λουξεμβούργο λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης και ενσωματώθηκαν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης (13/7).

Οι δύο ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκιτρίνων» ταξίδεψαν μέσω Βιέννης και έφτασαν στον τελικό τους προορισμό που ήταν το Λουξεμβούργο, και στο αεροδρόμιο τους περίμεναν για να τους παραλάβουν οι Θεόδωρος Αντωνίου και Δημήτρης Γιαννέλης.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.