Τα αποκαλυπτήρια της Ανόρθωσης

Τα αποκαλυπτήρια της Ανόρθωσης

Με ανακοίνωση η Ανόρθωση οριστικοποίησε το φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που θα γίνει την Τετάρτη (12/7) ενώ σημειώνει ότι θα παρουσιαστεί και το ρόστερ.

Αναλυτικά:
«Φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 12 Ιουλίου. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20:00. Μια ώρα πριν από την έναρξη του φιλικού και συγκεκριμένα στις 19:00, θα γίνει παρουσίαση του ρόστερ και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας για την σεζόν 2017-18 .

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη η Μπουτίκ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα παραμείνει ανοιχτή από τις 09:30-13:00 και από τις 17:30 μέχρι και το τέλος του φιλικού».


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE