ΠΡΩΤΑΡΑΣ: 65χρονος άντρας ξεψύχησε ενώ βρισκόταν στην παραλία

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: 65χρονος άντρας ξεψύχησε ενώ βρισκόταν στην παραλία

ας 65 χρόνων απεβίωσε το πρωί της Δευτέρας 09/07 ενώ βρισκόταν σε παραλία του Πρωταρά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας,  το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας όταν ο 65χρονος Ρώσος ενώ βρίσκονταν στην παραλία έχασε τις αισθήσεις του και απεβίωσε. Αν και κλήθηκε ασθενοφόρο όπου τον μετέφερε στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν πως ηταν ήδη νεκρός. Όπως μας αναφέρθηκε αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια ενώ εκ πρώτης ο θάνατος του φαίνεται να οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο. Τα ακριβή αίτια θανάτου του 65χρονου αλλοδαπού θα διαφανούν στην νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE