Η απόφαση Πάμπου και διοίκησης για Τουρέ

Η απόφαση Πάμπου και διοίκησης για Τουρέ

Ο Μπλατί Τουρέ επέστρεψε χθες (08/07) έστω και… καθυστερημένα στην Κύπροκαι θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον Πάμπο Χριστοδούλου και στη διοίκηση, για την αδικαιολόγητη απουσία του τις προηγούμενες μέρες από την προετοιμασία της Ομόνοιας.

Ο Αφρικανός μέσος ο οποίος πέρασε από εργομετρικά και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στις Πλάτρες, έδειξε τη λήξασα σεζόν ότι είναι ένας ποιοτικός παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, γι΄ αυτό και ο Κύπριος τεχνικός «άναψε πράσινο» για την παραμονή του στο ρόστερ, όμως δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί τα… «τερτίπια» κανενός παίκτη του.

Μένει να δούμε αν τελικά δοθεί «συγχωροχάρτι» στον Τουρέ και κληθεί απλά να βάλει το χέρι στη τσέπη πληρώνοντας κάποιο πρόστιμο (στην περίπτωση που δεν έχει κάποια σοβαρή δικαιολογία για την καθυστερημένη επιστροφή του στο νησί μας), ή αν θα παρθούν πιο δραστικά μέτρα, για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον, είτε από τον ίδιο είτε από άλλον «πράσινο».


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE