Φιλικό με «ρεζέρβες», ανατροπή με «νέους»… και το μυαλό στην Ντούντελανζ

Φιλικό με «ρεζέρβες», ανατροπή με «νέους»… και το μυαλό στην Ντούντελανζ

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο μεγάλος νικητής στο φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς.

Η προσφυγική ομάδα προηγήθηκε στο 84ο λεπτό, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» με τους δύο «νέους» τους ποδοσφαιριστές, τον Ποτέ (85′) και Αντρέα Μακρή (88΄), έφεραν «τούμπα» το παιχνίδι, νικώντας την Δόξα Κατωκοπιάς με 2-1.

Ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Οι φιλικές αναμετρήσεις για τον ΑΠΟΕΛ έλαβαν τέλος μετά το παιχνίδι με την Δόξα, και τώρα οι πρωταθλητές επικεντρώνονται και ρίχνουν το βάρος της προετοιμασίας του για τις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στην Ντούντελαντζ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

Στο Κυπριακό και στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώητης.

BEST OF TOTHEMAONLINE