Συνεχίζει τις επαφές ο ΓΓ του ΟΗΕ μετά το γεύμα εργασίας στον Κραν Μοντάνα

Συνεχίζει τις επαφές ο ΓΓ του ΟΗΕ μετά το γεύμα εργασίας στον Κραν Μοντάνα

Νέο γύρο επαφών με τις εγγυήτριες δυνάμεις, αλλά και τους εκπροσώπους της ΕΕ, αναμένεται να έχει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, μετά την ολοκλήρωση του γεύματος εργασίας, που ξεκίνησε στις 14.45της Πέμπτης 6/7 (ώρα Κύπρου).

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, μεταξύ των ωρών 19.30 και 21.00, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, με τη συμμετοχή όλων των αντιπροσωπειών. Ακολούθως, ο επικεφαλής του διεθνούς οργανισμού θα έχει κοινή συνάντηση με τους δύο ηγέτες, που αναμένεται να διαρκέσει 30 λεπτά (μέχρι τις 21.30). Θα ακολουθήσει δείπνο με τη συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων στη Διάσκεψη για την Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.