ΤΕΛΙΚΟΣ SURVIVOR: Δείτε τον εκνευρισμό του Μάριου μετά που ενημερώθηκε για το τεχνικό πρόβλημα στην ψηφοφορία - VIDEO
06.07.2017 - 00:00
Mεγάλο θέμα δημιουργήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 5/7 μετά το τεχνικό πρόβλημα στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή στο Survivor. Πολλοί συμπατριώτες μας δεν κατάφεραν να ψηφίσουν τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση και νεύρα.
Διαβάστε επίσης:ΤΕΛΙΚΟΣ SURVIVOR: Πρόβλημα με τη ψηφοφορία – Έξαλλος ο Πρίαμος κάνει νόημα στους συγγενείς να σιωπήσουν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Το περιστατικό το οποίο σας μετέφερε πρώτη η ιστοσελίδα μας ThemaOnline έφτασε μέχρι και τα αυτιά του Κύπριου φιναλιστ, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος ζητούσε εξηγήσεις από την παραγωγή του ριάλιτι σόου.
Αν και οι τηλεθεατές εκείνη την ώρα έβλεπαν στους δέκτες τους κάποιο βίντεο, φίλοι και συγγενείς του Μάριου Ιωαννίδη ενημέρωναν για το πρόβλημα αυτό το οποίο ίσως και να καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Μάριος Πρίαμος πήγε στον Τανιμανιδη και στην υπεύθυνη παραγωγής, οι οποίοι διαβεβαίωσαν αυτόν και τους γονείς του ότι όλα είναι υπό έλεγχο ωστόσο τα μηνύματα που έφταναν στα κινητά φανέρωναν το πρόβλημα.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:
Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.