Ο «πύργος» Φελτχουϊζεν στο τριφύλλι!

Ο «πύργος» Φελτχουϊζεν στο τριφύλλι!

Ανατράπηκαν εκ νέου τα δεδομένα για τον τερματοφύλακα στην Ομόνοια. Βρέθηκε η φόρμουλα με τον Ολλανδό Πιτ Φελτχούϊζεν, εκτός απρόοπτου, εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Eδώ και μερικές εβδομάδες ήταν ψηλά στη λίστα ο 30χρονος κίπερ, αλλά υπήρχε διαφορά στο οικονομικό, η οποία προφανώς έχει γεφυρωθεί.

Tα περισσότερα χρόνια της καριέρας του ο Φελεχούϊζεν τα πέρασε στην Φίτεσε. Πέρσι ήταν στην Χάποελ Χάϊφα.

Αναλυτικά η καριέρα του… ΕΔΩ


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE