Παραδόθηκε το πόρισμα της έρευνας για το καμένο πυροσβεστικό στη πυρκαγιά της Μουτταγιάκας

Παραδόθηκε το πόρισμα της έρευνας για το καμένο πυροσβεστικό στη πυρκαγιά της Μουτταγιάκας

Στα χέρια του Βοηθού Αρχηγού υποστήριξης της Αστυνομίας το πόρισμα για το καμένο πυροσβεστικό όχημα που καταστράφηκε ολοσχερώς στη πυρκαγιά της Μουτταγιάκα στη Λεμεσό στις 30 του περασμένου Μαΐου.

Διεξαγωγή διοικητικής έρευνας για τα αίτια που οδήγησαν στη καταστροφή του πυροσβεστικού οχήματος ζήτησε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, τα αποτελέσματα της οποίας παραδόθηκαν στον Βοηθό Αρχηγό Υποστήριξης της Αστυνομίας, αφού το όχημα, αξίας 150 000ευρώ, αποτελεί περιουσία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο «Φιλελεύθερος» στις 5/7, το πόρισμα της έρευνας που διεξήχθη από ανώτερο λειτουργό της Πυροσβεστικής, αναφέρει ότι το όχημα δεν έπρεπε να σταθμεύσει στο συγκεκριμένο σημείο αφού υπήρχε σε κοντινή απόσταση ξηρή βλάστηση. Κατόπιν μελέτης των αποτελεσμάτων της διοικητικής έρευνας, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο Βοηθός Αρχηγός Υποστήριξης της Αστυνομίας θα αποφασίσει αν θα δοθεί συνέχεια στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE