Νέα συνεργασία για Βάτερμαν!

Νέα συνεργασία για Βάτερμαν!

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Μπόι Βάτερμαν, ανακοίνωσε ότι πλέον θα αποκρούει με γάντια της RG.
Αναλυτικά το μήνυμα του:
«I’m Happy to announce that from today i’m part of team RG» («είμαι χαρούμενος από τη σημερινή συμφωνία που είμαι μέλος της ομάδας RG»), έγραψε στα social media o Ολλανδός κίπερ του ΑΠΟΕΛ, με τους εκπροσώπους της εταρείας RG να απαντούν:

«Welcome to our Team Boy! We wish you the best with RG in your hands! Top keeper with Top gloves! Born to be a keeper» («καλώς ήρθες στην ομάδα μας Μπόι! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα με τα γάντια RG στα χέρια σου! Οι κορυφαίοι τερματοφύλακες με τα κορυφαία γάντια! Γεννημένος τερματοφύλακας»).


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE