Καιρός: 40αρι κτυπάει ο υδράργυρος – Πότε επανέρχονται στα κανονικά επίπεδα οι θερμοκρασίες

Καιρός: 40αρι κτυπάει ο υδράργυρος – Πότε επανέρχονται στα κανονικά επίπεδα οι θερμοκρασίες

Η θερµή αέρια µάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί από την Τετάρτη, µε τις θερµοκρασίες να επανέρχονται στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερµός. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα νότια και τα δυτικά παράλια µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη αλλά σύντοµα στα δυτικά, τα βόρεια και τα νότια παράλια θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και αργά το απόγευµα στα δυτικά παράλια, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά ενδέχεται να παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά, λίγο ταραγµένη στα νότια και λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα νότια και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά. Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Τετάρτη πτώση, ενώ την Πέµπτη και την Παρασκευή δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Η πιθανότητα να ξαναρχίσουν σήμερα συνομιλίες ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος έμοιαζε να παίρνει μορφή χθες Παρασκευή, καθώς αντιπρόσωποι των δυο χωρών, ορκισμένων εχθρών, στάλθηκαν στην πακιστανική πρωτεύουσα, το Ισλαμαμπάντ, αλλά χωρίς καμιά εγγύηση ότι θα διεξαχθούν απευθείας διαπραγματεύσεις, δυο εβδομάδες μετά την αποτυχία του πρώτου εγχειρήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE