Απειλή Τσαβούσογλου – Ακιντζί: «Θα φύγουμε με το πρώτο αεροπλάνο αν Ελλάδα και Κύπρος δεν αλλάξουν θέση για μηδέν στρατό και εγγυήσεις»

Απειλή Τσαβούσογλου – Ακιντζί: «Θα φύγουμε με το πρώτο αεροπλάνο αν Ελλάδα και Κύπρος δεν αλλάξουν θέση για μηδέν στρατό και εγγυήσεις»

Την απειλή ότι Τσαβούσογλου και Ακιντζί θα φύγουν με το πρώτο αεροπλάνο από το Κραν Μοντάνα αν η Ελληνική και η Κυπριακή πλευρά δεν αλλάξουν θέση από το μηδέν στρατός και μηδέν εγγυήσεις, εξέφρασαν Τουρκικές πηγές σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΡΙΚ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας 3/7 οι πέντε πλευρές (Ε/κ, Τ/κ, Ελλάδα, Τουρκία, Αγγλία) κατέθεσαν γραπτώς τις θέσεις τους αναφορικά με τα ζητήματα της ασφάλειας των εγγυήσεων και των στρατευμάτων. Προφανώς η τουρκική πλευρά δεν έμεινε ικανοποιημένη από την θέση Ελλάδας και Κύπρου για αποχώρηση όλων των κατοχικών στρατευμάτων και κατάργηση των εγγυήσεων διαρρέοντας στον Τύπο απειλές περί αποχώρησης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   Αυστηρό μήνυμα Κοτζιά προς Τουρκία: «Δεν έχει σημασία αν θα παραμείνουν 200 στρατιώτες διότι οι 200 μπορεί να φέρουν ατομική βόμβα!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE