Συνεχίζεται ο καύσωνας στην Κύπρο – Πτώση της θερμοκρασίας αρχές της εβδομάδας

Συνεχίζεται ο καύσωνας στην Κύπρο – Πτώση της θερμοκρασίας αρχές της εβδομάδας

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

To βράδυ της Παρασκευής 30/6 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  γενικά ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 27  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 25  στα παράλια και στους 22  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το Σάββατο 1/7 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 41  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 35  στα παράλια και στους 32  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Την Κυριακή 2/7, τη Δευτέρα 3/7 και την Τρίτη 4/7 ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και τη Δευτέρα αλλά για την Τρίτη αναμένεται πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

Στη δίνη του πολέμου βυθίζεται η Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους ότι η σύρραξη θα ξεφύγει σε περιφερειακό πόλεμο, με απρόβλεπτες διαστάσεις για τη σταθερότητα ορισμένων κρατών και τη διεθνή οικονομία. Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προαναγγέλλει αντίποινα «θα ανταποδώσουμε σύντομα με νέο κύμα χτυπημάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE