Ενημερώνει τα Τουρκοκυπριακό κόμματα για τα όσα έγιναν στο Κραν Μοντάνα ο Ακιντζί

Ενημερώνει τα Τουρκοκυπριακό κόμματα για τα όσα έγιναν στο Κραν Μοντάνα ο Ακιντζί

Με τα εκτός «βουλής» κόμματα και τους «δημάρχους» συνεχίζει την ενημέρωση για το Κυπριακό στα κατεχόμενα ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, την  Παρασκευή 13/07  στις 10 το πρωί ο κ. Ακιντζί θα ενημερώσει για τα διαμειφθέντα στο Κραν Μοντάνα τα κόμματα Ενωμένη Κύπρος, Νέα Κύπρος, το Σοσιαλιστικό κόμμα, το κόμμα του Λαού, το κόμμα Κοινοτικής Σωτηρίας, το Εθνικιστικό Δημοκρατικό κόμμα και το κόμμα της Αναγέννησης. Αμέσως μετά στις 11.30 θα ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό τους 28 «δημάρχους». ‘Ηδη ο κ. Ακιντζί έχει ενημερώσει τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα και την «πρόεδρο» της «βουλής»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE