Σας παρουσιάζουμε το νέο κορίτσι του πάνελ της Αριστοτέλους! Πασίγνωστη και λατρεμένη! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σας παρουσιάζουμε το νέο κορίτσι του πάνελ της Αριστοτέλους! Πασίγνωστη και λατρεμένη! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" ήταν δεδομένες, μιας και η παρουσιάστρια φρόντισε να εκδηλώσει την επιθυμία της για μικροαλλαγές.

Και όπως όλα δείχνουν η Χριστιάνα Αριστοτέλους έχει ήδη βρει το πρώτο άτομο που θα απαρτίζει το πάνελ της τη νέα σεζόν. Η καταξιωμένη ηθοποιός και λατρεμένη ραδιοφωνική παραγωγός είπε το ναι και έτσι η Ιωάννα Λαμπροπούλου θα νέο κορίτσι του πάνελ της Αριστοτέλους. Η Ιωάννα Λαμπροπούλου μάλιστα βρέθηκε στα γραφεία και στούντιο του Alpha Κύπρου και φρόντισε να βγάλει τις selfie της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE