Μεταγραφικός «οργασμός»!

Μεταγραφικός «οργασμός»!

Οι μεταγραφικές εξελίξεις στην Ανόρθωση «τρέχουν» με γρήγορους ρυθμούς, με τον Ρόνι Λέβι να θέλει τους ποδοσφαιριστές μέχρι την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, την Πέμπτη (13/7) έρχεται στο νησί της Κύπρου ο Ντούγκλας με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Κυρία», κι έτσι να προστεθεί ένα «υπερόπλο» στη φαρέτρα του φιλόδοξου τεχνικού.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός δε θα είναι η μοναδική κίνηση των ερχόμενων ημερών στο «στρατόπεδο» του συλλόγου από την Αμμόχωστο. Πιο συγκεκριμένα, ο Σεργκέι Μακάροφ θα υπογράψει άμεσα, με τις ανακοινώσεις να βγαίνουν τις επόμενες ώρες. Ο παίκτης ανήκει στην Λοκομοτίβ Μόσχας και όλα δείχνουν ότι θα έρθει στην Ανόρθωση με την μορφή δανεισμού.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.