Ο λαμπερός γάμος της Κύπριας χοροδιδάσκαλου! Εντυπωσιακός ο πρώτος χορός των νεόνυμφων! - VIDEO

Ο λαμπερός γάμος της Κύπριας χοροδιδάσκαλου! Εντυπωσιακός ο πρώτος χορός των νεόνυμφων! - VIDEO

Η κυπριακή showbiz τίμησε το λαμπερό ζευγάρι, δηλώνοντας παρών στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους.

Η σχέση της Έλενας Κλάρκ και του Άκη Ευθυμίου κρατούσε χρόνια με το ζευγάρι να είναι περισσότερο από ερωτευμένο. Σαν ήρθε η κατάλληλη στιγμή της έκανε την πρόταση γάμου και το Σάββατο, 8 Ιουλίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Η Έλενα Κλάρκ κατέφθασε απαστράπτουσα, με λουλουδένιο στεφάνι στα μαλλιά και ο Άκης Ευθυμίου δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την γυναίκα της ζωής του.
Ακολούθησε γαμήλιο πάρτι σε πολύ γνωστό χώρο δεξιώσεων της πρωτεύουσας, όπου το ζευγάρι διασκέδασε μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους, ανάμεσά τους και πολλά άτομα της κυπριακής showbiz.
 
Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί ο γαμπρός δεν δίστασε να επιδοθεί και σε δύσκολες χορευτικές φιγούρες στο χορό του ζεύγους:

#akiselenawedding @akiseft @clrk_elen

A post shared by Konstantinos Kagas 🌟 (@kkagas) on

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE