Ο Βασάλος ξεκαθαρίζει την σχέση του με Marierose και Βασιλική «Δεν ασχολούμαι... Είμαι μόνος μου. Τέλος!» - VIDEO

Ο Βασάλος ξεκαθαρίζει την σχέση του με Marierose και Βασιλική «Δεν ασχολούμαι... Είμαι μόνος μου. Τέλος!» - VIDEO

Μπορεί τόσο η Βασιλική Αγιαννοπούλου, όσο και η Marierose Ταρκμανιάν, να «πολεμούν» η κάθε μία με τον τρόπο της τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μετά τη δήλωσή του ότι μπήκε ελεύθερος στο Survivor, ο ίδιος όμως φαίνεται απόλυτος στις δηλώσεις του.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Το περίμενα ότι θα συμβεί αυτό με την προσωπική μου ζωή. Με ενοχλεί μέχρι ένα σημείο. Εγώ δεν ασχολούμαι, το αφήνω πίσω μου και προχωράω τη ζωή μου. Είμαι μόνος μου τέλος»! Στο μεταξύ, στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά είδε για πρώτη φορά τις κοινές φωτογραφίες Γιάννη και Κωνσταντίνου Βασάλου από διαγωνισμό bodybuilding και έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει και πήρε σαφή θέση ότι τώρα ο Μαχητής είναι πολύ καλύτερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE