Ο Βασάλος ξεκαθαρίζει την σχέση του με Marierose και Βασιλική «Δεν ασχολούμαι... Είμαι μόνος μου. Τέλος!» - VIDEO

Ο Βασάλος ξεκαθαρίζει την σχέση του με Marierose και Βασιλική «Δεν ασχολούμαι... Είμαι μόνος μου. Τέλος!» - VIDEO

Μπορεί τόσο η Βασιλική Αγιαννοπούλου, όσο και η Marierose Ταρκμανιάν, να «πολεμούν» η κάθε μία με τον τρόπο της τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μετά τη δήλωσή του ότι μπήκε ελεύθερος στο Survivor, ο ίδιος όμως φαίνεται απόλυτος στις δηλώσεις του.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Το περίμενα ότι θα συμβεί αυτό με την προσωπική μου ζωή. Με ενοχλεί μέχρι ένα σημείο. Εγώ δεν ασχολούμαι, το αφήνω πίσω μου και προχωράω τη ζωή μου. Είμαι μόνος μου τέλος»! Στο μεταξύ, στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά είδε για πρώτη φορά τις κοινές φωτογραφίες Γιάννη και Κωνσταντίνου Βασάλου από διαγωνισμό bodybuilding και έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει και πήρε σαφή θέση ότι τώρα ο Μαχητής είναι πολύ καλύτερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE