Μόνο του πορτιέρο καθυστερεί… Δυο αφίξεις…

Μόνο του πορτιέρο καθυστερεί… Δυο αφίξεις…

Το σίριαλ απόκτησης τερματοφύλακα καλά κρατεί στην Ομόνοια. Ο Ολλανδός Πιτ Φελτχούϊζεν, ναι μεν έχει συμφωνήσει προφορικά, αλλά καθυστερεί να έλθει.

Βρίσκει διάφορες προφάσεις, ότι υπάρχει πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Aν συνεχίσει να κωλυσιεργεί, μάλλον θα του πουν «ευχαριστούμε δεν θέλουμε».

Υπήρξαν δυο αφίξεις στην Ομόνοια. Του Πορτογάλου επιθετικού Ράφαελ Λόπες, ο οποίος σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα και του Μπλάτι Τουρέ.

Ο διεθνής από τη Μπουρκίνα Φάσο, καθυστέρησε δυο εβδομάδες να έλθει, δεν θα περάσει ανώδυνα ο αντιεπαγγελματική του στάση. Θα έχει συνέπειες.

Σήμερα είναι η μέρα του κόσμου τις Πλάτρες. Το γνωστό ορεινό θέρετρο θα… γίνει καταπράσινο, αναμένεται πολύς κόσμος να πάει να δει την προπόνηση της ομάδας.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE