ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΠΑΦΟΣ: Επιχείρησε να τον στραγγαλίσει μπροστά τα ματιά των τριών αδελφών του – Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΠΑΦΟΣ: Επιχείρησε να τον στραγγαλίσει μπροστά τα ματιά των τριών αδελφών του – Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση

εση απόπειρας φόνου εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου μετά από καταγγελία 19χρονης. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 40χρονος πατριός του 15χρονου οδηγήθηκε την Παρασκευή 07/07 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης 7 ημερών. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως την καταγγελία έκανε η 19χρονη αδελφή του 15χρονου το βράδυ της Πέμπτης 06/07. Το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 06/07 όταν ο 15χρονος και 19χρονη ήρθαν σε λογομαχία. Ο αλλοδαπός άντρας – πατριός των παιδιών- επενέβη μετά την λογομαχία, επιτέθηκε στον 15χρονο και προσπάθησε να τον στραγγαλίσει με σχοινί. Το συμβάν εκτυλίχθηκε έξω από το σπίτι ενώ παρών ήταν και τα αλλά τρία αδέλφια του 15χρονου ηλικίας 19, 10 και 8 χρόνων αντίστοιχα. Για την εση ενημερώθηκε το Γραφείο Ευημερίας καθώς και ιατροδικαστής ο οποίος θα εξετάσει τον ανήλικο. Θυμίζουμε πως ο 40χρονος τέθηκε υπό κράτηση για 7 ημέρες.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.