Ολοκληρώθηκε το γεύμα στο Κραν Μοντάνα, συνεχίζει με διμερείς επαφές ο ΓΓ

Ολοκληρώθηκε το γεύμα στο Κραν Μοντάνα, συνεχίζει με διμερείς επαφές ο ΓΓ

Γραπτώς έδωσε την πρότασή του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στον ΓΓ του ΟΗΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ και σε αυτή δεν υπάρχει διαφοροποίηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν έχει υποβληθεί καμία νέα πρόταση μέχρι στιγμής, από τ/κ ή τουρκικής πλευράς. Το γεύμα με τον ΓΓ και όλους τους συμμετέχοντες στην Διάσκεψη έχει ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τα ΗΕ, ο Αντόνιο Γκουτέρες βλέπει διαδοχικά σε διμερείς συναντήσεις την αντιπροσωπεία της Βρετανίας, της ΕΕ, της Τουρκίας και της Ελλάδας. Στις 18.30 (19.30 ώρα Κύπρου) θα συνεδριάσει και πάλι η ολομέλεια, όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα, της Διάσκεψης για την Κύπρο και στις 20.00 (21.00 ώρα Κύπρου) θα συναντηθεί ο κ. Γκουτέρες με τους δύο ηγέτες για μισή ώρα. Θα ακολουθήσει δείπνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.