ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάνω από χίλια τεμάχια "μαϊμού" εντοπίστηκαν σε τρία καταστήματα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάνω από χίλια τεμάχια "μαϊμού" εντοπίστηκαν σε τρία καταστήματα

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας, του ΟΠΕ Λάρνακας, του Τμήματος Τελωνείων και του Τμήματος Φορολογίας (ΦΠΑ), διενήργησαν την Τρίτη 4/7, το πρωί έρευνα σε τρία καταστήματα στη Λάρνακα.   

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, εντοπίστηκαν συνολικά 1,250 τεμάχια, τα οποία πιστεύεται ότι είναι απομιμήσεις. Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE