Το μήνυμα στάλθηκε… τώρα περιμένουν έργο

Το μήνυμα στάλθηκε… τώρα περιμένουν έργο

Όντας κάτοικος Λευκωσίας, και δημοσιογράφος (αθλητικογράφος) στο Themasports.com, κλήθηκα για να πάω για να καλύψω την πρώτη επίσημη προπόνηση του τριφυλλιού στην παρουσία του κόσμου.

Αυτό που αντικρίσαμε όλοι συνάδελφοι δεν περιγράφεται . Μια «πράσινη» λαοθάλασσα (3.000 κόσμος) έντυσε το «Ηλίας Πούλλος» στα πράσινα, με τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή μαζί με τους βοηθούς του να μένουν πραγματικά με το στόμα ανοικτό.

Ούτε η ζέστη, ούτε το εργάσιμο της ημέρας αλλά και ούτε οι περσινές αποτυχίες της ομάδα μπήκαν τροχοπέδη στους φίλους της Ομόνοιας για βρεθούν κοντά στην ομάδα τους για πρώτη φορά την φετινή σεζόν.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.