Συζήτηση με διαπραγματευτές για τα εσωτερικά θέματα στο Κραν Μοντάνα

Συζήτηση με διαπραγματευτές για τα εσωτερικά θέματα στο Κραν Μοντάνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 16:00 (17.00 ώρα Κύπρου) η συζήτηση στο τραπέζι 2 υπό τον Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Έιντε, με τους δύο διαπραγματευτές και τρεις εκπροσώπους από την κάθε πλευρά, για τη συζήτηση των υπολοίπων πέντε κεφαλαίων.

Η συζήτηση για το κεφάλαιο ασφάλειας και εγγυήσεων ενδέχεται να καθυστερήσει και αντί στις 18.30 να ξεκινήσει στις 19.00 (20.00) ώρα Κύπρου. Στο μεταξύ, όπως ενημερώνεται το ΚΥΠΕ, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στο τραπέζι 2, αναμένεται σε λίγη ώρα να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς που βρίσκονται στο Κραν Μοντάνα για τις πρωινές συναντήσεις και στα δύο τραπέζια των συνομιλιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE