Νίκος Κοτζιάς: «Κάποια στιγμή θα σας διηγηθώ τι ακριβώς έγινε»

Νίκος Κοτζιάς:  «Κάποια στιγμή θα σας διηγηθώ τι ακριβώς έγινε»

"Κάποια στιγμή θα σας διηγηθώ τι ακριβώς έγινε χθες (σ.σ. Δευτέρα 3/7) και τι μέσα από επίμονη συζήτηση ομολόγησαν οι Τούρκοι για τις προθέσεις τους " δήλωσε ο Ελληνας ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, προσερχόμενος πριν από λίγο στο Συνεδριακό Κέντρο για συνέχιση της συζήτησης του θέματος της ασφάλειας και των εγγυήσεων.

Λίγο αργότερα έφτασε στο χώρο ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος καλημέρισε τους δημοσιογράφους και τους ρώτησε πως είναι σήμερα. Σε ερώτηση αν περιμένει άσπρο καπνό από την σημερινή συζήτηση, ο Τούρκος Υπουργός απλά χαμογέλασε. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE