Νεκρός άνδρας στην Αγ. Νάπα: Εδώ βρέθηκε η σορός του – Δείτε φωτογραφία από το σημείο
Περαστικοί εντόπισαν τη σορό του νεκρού άνδρα στο παραλιακό μέτωπο της Αγίας Νάπας το πρωί του Σαββάτου (08/11)

Ο πατέρας του Γιώργου, Κωνσταντίνος Μικελλίδης καλεί όλους τους νέους, όπως αφιερώσουν μόνο μερικά λεπτά από το χρόνο τους όπου με λίγο σάλιο σε μία μπατονέτα μπορούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών «γιατί ακόμα και αν δεν βρεθεί δότης για τον Γιώργο, κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας μπορεί να σωθεί» όπως τονίζει.
Εθελοντές δότες μυελού των οστών μπορούν να εγγραφούν άτομα 18-45 χρόνων, χωρίς κάποιο σοβαρό ιατρικό πρόβλημα και οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ή στην Τράπεζα Αίματος του Νοσοκομείου της επαρχίας τους, συμπληρώνοντας την Αίτηση Εγγραφής Δότη (υπάρχει και ηλεκτρονικώς στο www.karaiskakio.org.cy).
Τέλος, θα διεξαχθούν και διάφορες οργανωμένες δειγματοληψίες, όπως την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στο Μέγαρο Φραγκούδη & Στεφάνου, δίπλα στο λιμάνι Λεμεσού, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλες.Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




