Αυτό θέλουν να πουν οι «Λέοντες» το βράδυ της Πέμπτης!

Αυτό θέλουν να πουν οι «Λέοντες» το βράδυ της Πέμπτης!

Η αποστολή της ΑΕΛ, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ μέχρι να φτάσει στον προορισμό της (δείτε ΕΔΩ), αφού έφυγε από την Κύπρο το πρωί και έφτασε τα… ξημερώματα (!), όμως παρά την κούραση, δεν έλειψαν τα χαμόγελα μόλις η ομάδα αφίχθη στον Φάρο, ενώ άπαντες ανυπομονούν για το αυριανό πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Λεμεσιανής ομάδας μετά από τρία χρόνια.

Στόχος φυσικά των «γαλαζοκιτρίνων» του Μπρούνο Μπαλταζάρ, είναι μόνο η νίκη απέναντι στη Σεντ Τζόζεφς, για να πουν όλοι μαζί με μια φωνή το βράδυ της Πέμπτης (29/06): «Χαλάλι η πολύωρη ταλαιπωρία»!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE