Συναγερμός σε τρία «στρατόπεδα» για Μπέιλ!

Συναγερμός σε τρία «στρατόπεδα» για Μπέιλ!

Συναγερμός σε τρία «στρατόπεδα» της Πρέμιερ Λιγκ χτύπησε αμέσως μετά την αναπαραγωγή δημοσιευμάτων που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να βγάζει στο… σφυρί τον Γκάρεθ Μπέιλ.

O νέος σοβαρός τραυματισμός που αποκόμισε ο 28χρονος Ουαλός στο μηρό τον θέτει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που ανάγκασε του ιθύνοντες της «βασίλισσας» να θέσουν τιμή πώλησης του διεθνούς άσου της τάξεως των 85 εκατομμυρίων λιρών για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν θα μπορούσε να περάσει αδιάφορη από το Νησί, με ποικίλα δημοσιεύματα να κάνουν ήδη λόγο για αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, από την οποία οι «μερένχες» τον απέκτησαν το 2013 έναντι 90.9 εκατομμυρίων λιρών, ενώ ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους συλλόγους συγκαταλέγεται και η Τσέλσι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.