Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία
Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Σε αγώνα που έλαβε χώρα στις 11:00 το πρωί στο γήπεδο του Πύργου, η Barcelona Fa και η Απόλλων Ladies εξήλθαν ισόπαλες με 1-1.
Για την ιστορία του παιχνιδιού απλά να αναφέρουμε ότι η Barcelona FA, μπήκε αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με την συμπλήρωση τριών λεπτών παιχνιδιού κατάφερε να μπει σε θέση οδηγού με το γκολ που σημείωσε η Κριστίνα.
Στην συνέχεια του αγώνα οι «γαλάζιες» προσπάθησαν να αντιδράσουν, και τελικά στο 44ο λεπτό κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με γκολάρα από την Αγιάνε, η οποία με δυνατό σουτ από περίπου 35-40 μέτρων «κάρφωσε» την μπάλα στο πλεκτό.
Αυτό το αποτέλεσμα διατηρήθηκε μέχρι την λήξη του αγώνα, και η Barcelona FA με την Aπόλλων Ladies, πανηγύρισαν από έναν βαθμό σε ένα παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε αρκετός κόσμος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




