Πέρασε την «πόρτα» του χειρουργείου ο Μάνταλος!

Πέρασε την «πόρτα» του χειρουργείου ο Μάνταλος!

Σε επέμβαση αποκατάστασης του χιαστού στο αριστερό γόνατο υπεβλήθη την Τρίτη ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος περνά πλέον σε ρυθμούς αποθεραπείας. Η σεζόν τελείωσε πρόωρα για τον αρχηγό της Ένωσης, αλλά αυτό που προέχει είναι η απρόσκοπτη αποκατάσταση και η ομαλή επιστροφή του στα γήπεδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο αρχηγός της ομάδας μας Πέτρος Μάνταλος υποβλήθηκε με επιτυχία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε αρθροσκοπική αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού και συρραφή έσω μηνίσκου από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ κ. Παντελή Νικολάου. Ο Πέτρος Μάνταλος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο αύριο.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.