Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής Παίδων U-17 στον Elite round

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής Παίδων U-17 στον Elite round

Ξεκαθάρισε οριστικά το σκηνικό με τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.

Στον Elite round θα λάβουν μέρος 32 ομάδες που θα κληρωθούν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων.

Για την τελική φάση θα κληρωθούν οι πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο καθώς και οι καλύτερες επτά δεύτερες ομάδες, σύνολο δεκαπέντε.

Η Αγγλία που θα φιλοξενήσει την τελική φάση της διοργάνωσης μεταξύ 4-20 Μαϊου 2018, δεν λαμβάνει μέρος στην προκριματική φάση.

Η διαδικασία της κλήρωσης για τον Elite round θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία στις 6 Δεκεμβρίου.

Στον Elite round μέσω της προκριματικής φάσης προκρίθηκαν οι ακόλουθες ομάδες:

Ελβετία, Βέλγιο, Ιταλία, Γεωργία, Αυστρία, Ρουμανία, Δανία, Σκοτία, Γαλλία, Σλοβενία, Σερβία, Ελλάδα, Κροατία, Ισπανία, Πολωνία, Σουηδία, Ισραήλ, Τσεχία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Ουκρανία, Ισλανδία, Φινλανδία, Βοσνία / Ερζεγοβίνη, Σλοβακία, Σκόπια, Κύπρος, Τουρκία, Νορβηγία.

Γερμανία και Πορτογαλία προκρίθηκαν χωρίς να λάβουν μέρος στην προκριματική φάση.

Διοργάνωση 2018-2019
Στις 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί επίσης η κλήρωση των ομίλων της προκριματικής φάσης για την επόμενη διοργάνωση.

Η Κύπρος για σκοπούς κλήρωσης τοποθετήθηκε στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με την Ισλανδία, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Λευκορωσία, τη Ρουμανία, τη Φινλανδία, τη Βουλγαρία, τη Λετονία, τα Νησιά Φαρόε, τη Βόρειο Ιρλανδία, το Μαυροβούνιο και την Αρμενία.

Η τελική φάση της επόμενης διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στην Ιρλανδία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE