«Άλλος» άνθρωπος…

«Άλλος» άνθρωπος…

Μπορεί στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ να προβληματίζει, με αποτελέσμα τις τελευταίες ημέρες να ήταν (ειδικά αυτός) στην… «πρίζα», αναζητώντας με διάφορες ενέργειες τη φόρμουλα ανάκαμψης της ομάδας του, όμως όταν πηγαίνει αεροδρόμιο, είναι «άλλος άνθρωπος»!

Ο λόγος για τον πρόεδρο των «γαλαζοκιτρίνων», Πρόδρομο Πετρίδη, τον οποίο βλέπουμε στην κεντρική φωτογραφία με ένα «πλατύ» χαμόγελο.

Και γιατί όχι άλλωστε. Η ομάδα του αγωνίζεται χωρίς κανένα άγχος και καμία πίεση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κόντρα σε «μεγαθήρια» και το ματς με τη Ντόρτμουντ, είναι ότι πρέπει τη δεδομένη στιγμή για να «ξεφύγουν» έστω και για λίγο από την κυπριακή πραγματικότητα…

Κι αν έρθει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Γερμανούς στην “καυτή” έδρα τους, θα είναι θεωρητικά πάντα, η καλύτερη τονωτική “ένεση” στην αυτοπεποίθηση και τη ψυχολογία του ΑΠΟΕΛ ενόψει της συνέχειας, συν το ότι θα μπουν μερικές ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στα ταμεία της εταιρείας!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE