Φεύγουν για Ντόρμουντ…

Φεύγουν για Ντόρμουντ…

Στις 10:00 η αποστολή του ΑΠΟΕΛ αναχωρεί για τη Γερμανία. Αύριο παίζουν με την Ντόρμουντ στο Στάδιο «Σίγναλ Ιδούνα Παρκ», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσιάμπιονς Ληγκ

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και τον Καρλάο, αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Δεν πάνε οι τραυματίες Εμπεσίλιο, Ιωάννου, Μπερτόλιο, Λάγο, Μιλάνοφ, αλλά ούτε και οι Σόουζα, Ορ (είναι κι αυτός τραυματίας). Οι δυο τελευταίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. 

Με τους Γερμανούς στη Λευκωσία, οι πρωταθλητές Κύπρου εξασφάλισαν ισοπαλία, αύριο ο πρώτος τους στόχος είναι η αξιοπρεπής παρουσία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE