Η συγκίνηση του Γιαννέλη για τον θρύλο (photo)

Η συγκίνηση του Γιαννέλη για τον θρύλο (photo)

Ο διευθυντής της ποδοσφαιρικής εταιρείας της ΑΕΛ, Δημήτρης Γιαννέλης, ήταν παρών στην αποψινή εκδήλωση του Δήμου Λεμεσού προς τιμήν του θρυλικού Πάμπου Παμπουλλή, εκπροσωπώντας την ΑΕΛ. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ανάρτησε το πιο κάτω μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

“Νιώθω συγκινημένος και ιδιαίτερη τιμή που παρέδωσα την φανέλα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού στον τεράστιο Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (Παμπουλλή), τον μεγάλο άσσο της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού Πειραιώς, στην βραδιά τιμής που διοργάνωσε ο Δήμος Λεμεσού στο Δημαρχιακό Μέγαρο”.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.