Αναπάντεχη εξέλιξη για Λεμονή ενόψει Μπάρτσα (αποστολή)

Αναπάντεχη εξέλιξη για Λεμονή ενόψει Μπάρτσα (αποστολή)

Χωρίς τον Εμάνουελ Εμενίκε, θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τρίτης (31/10, 21:45) τη Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός.

Ο Νιγηριανός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, με αποτέλεσμα ο Τάκης Λεμονής να μην τον συμπεριλάβει στις επιλογές του γι΄ αυτό το σπουδαίο παιχνίδι.

Επίσης, εκτός αποστολής είναι και ο Ζντιέλαρ, παρά το γεγονός ότι είχε δώσει το παρών και στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας, και στο Τορίνο με τη Γιουβέντους, αλλά και στο πρώτο ματς με την «Μπάρτσα».

Η αναπάντεχη εξέλιξη με τον Εμενίκε, αφήνει τον Τάκη Λεμονή και τον Ολυμπιακό με μία επιλογή στην επίθεση, τον Τζούρτζεβιτς.

Θυμίζουμε ότι ο Ανσαριφάρντ δεν είχε δηλωθεί από τον Χάσι στη λίστα των παικτών για το Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μπεν είναι τραυματίας.

Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην “ερυθρόλευκη” αποστολή:

Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE