«Επιστρέφω στην ΑΕΛ και σε άλλο πόστο»!

«Επιστρέφω στην ΑΕΛ και σε άλλο πόστο»!

Ο Λουτσιάνο Μπεμπέ ήταν καλεσμένος του Πόλυ Χαραλάμπους στην αποψινή (30/10) εκπομπή “Capital Sports” και ανάμεσα σε άλλα, ρωτήθηκε για το αν θα έλεγε “ναι” σε επιστροφή του στην ΑΕΛ, όχι όμως ως ποδοσφαιριστής, αλλά για να βοηθήσει το Λεμεσιανό σύλλογο από άλλο πόστο.

Ο Βραζιλιάνος άσος ήταν απόλυτα θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

“Είμαι έτοιμος να επιστρέψω αν μου το ζητούσε η ΑΕΛ, για να βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο μου ζητηθεί. Έχω πάρει και πτυχίο sports management στο ευρωπαικό πανεπιστήμιο στην Κύπρο.

Έχω εμπειρία 20 ετών στο ποδόσφαιρο και θα μπορούσα να βοηθήσω την ΑΕΛ να βελτιωθεί σε πάρα πολλά θέματα, ακολουθώντας το παράδειγμα της ΑΕΚ όπου έχει βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία χρόνια”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE