Μας ήρθε και πάλι ο Κάανεν! Σε ποιο γήπεδο πήγε και ποιο παιχνίδι είδε (photo)

Μας ήρθε και πάλι ο Κάανεν! Σε ποιο γήπεδο πήγε και ποιο παιχνίδι είδε (photo)

Στην Κύπρο ήταν (δεν γνωρίζει ακόμη η στήλη αν είναι) την Κυριακή (29-10-2017) ο πρώην προπονητής Κυπριακών ομάδων, Τον Κάανεν.

Ο Ολλανδός κόουτς είχε περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ Λάρνακας τη σεζόν 2010-2011, ΕΝΠ 2012-2013, Άρη 2013-2014, Απόλλωνα 2015.

Ο Τον Κάανεν είδε και παιχνίδι την Κυριακή.  Συγκεκριμένα, παρακολούθησε το τοπικό ντέρμπι του πρωταθλήματος κάτω των 17 ετών (U17) μεταξύ του Άρη και του Απόλλωνα, στο γήπεδο της ακαδημίας της ελαφράς ταξιαρχίας.

Τι να ψάχνει, τι να θέλει στην Κύπρο ο Κάανεν αυτές τις μέρες και τι «ψαρεύει» με την παρουσία του σε ένα τέτοιο αγώνα…;

Πηγή φωτογραφίας: www.lemesosacademies.com

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE