Το σκηνικό με Χαρίση!

Το σκηνικό με Χαρίση!

Όπως όλα δείχνουν, ο Χάρης Χαρίσης δεν έχει τελικά κάποιο σοβαρό τραυματισμό και θα επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί, μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα της Σιντ Τρούιντεν με την Μπριζ.

Ο 22χρονος θα κάνει εξετάσεις τα επόμενα 24ώρα, για να φανεί ακριβώς η κατάσταση του τραυματισμού, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία από τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι πρώτες εκτιμήσουν του ιατρικού τιμ των Βέλγων, αναφέρουν ότι ο παίκτης που ανήκει στον ΠΑΟΚ, θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις περίπου για μία εβδομάδα.

Πηγή: www.sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας

Video: Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας

Ιστορική χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στην υπογραφή στο Παρίσι της Συμφωνίας Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου και Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE