Μπαλταζάρ: «Αυτά είπα στους παίκτες μου…»

Μπαλταζάρ: «Αυτά είπα στους παίκτες μου…»

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ερμή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα μου και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Ξέραμε ότι ο Ερμής είναι πολύ δυνατός στην αντεπίθεση, με πολύ δυνατούς παίκτες που είναι πολύ καλοί στις στατικές φάσεις.

Είπα στους παίκτες μου πως αν μπορούν να ελέγξουν αυτές τις στιγμές που θα είχε ο Ερμής, θα είχαμε πολύ καλές πιθανότητες για να κερδίσουμε και τα καταφέραμε.

Είχαμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση, ήμασταν αρκετά επιθετικοί και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά σκοράραμε μόνο ένα γκολ.

Έτσι ξεκίνησε και συνεχίζεται αυτή η σεζόν, φτιάχνουμε ευκαιρίες, αλλά σκοράρουμε λίγα τέρματα.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, για να σκοράρουμε περισσότερα γκολ και να παίρνουμε λίγο πιο άνετα τους βαθμούς.

Αξίζαμε τη νίκη, είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου και αυτό πρέπει να είναι το πνεύμα μας, να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος και να πιστεύουμε στη νίκη.

Ο κόσμος μας ήταν υπέροχος και τους ευχαριστούμε. Νιώσαμε τη στήριξη τους και μας έσπρωξαν εκεί που το χρειαζόμασταν. Η νίκη ανήκει και σε αυτούς”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Νέα πολιτική κινητικότητα και έντονες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί  το άρθρο γνώμης της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, το οποίο αναφέρεται στην ανάγκη προόδου στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) και αφήνει να εννοηθεί ότι χωρίς απτά βήματα δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συνέχεια στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE