Φωνάζουν οι ερυθρόλευκοι, τα βάζουν με την αστυνομία για επίθεση εκτός γηπέδου!

Φωνάζουν οι ερυθρόλευκοι, τα βάζουν με την αστυνομία για επίθεση εκτός γηπέδου!

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε μετά το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ο εκπρόσωπος τύπου της Σαλαμίνας και έριξε βολές κατά της αστυνομίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ απαράδεκτο από μέρους της αστυνομίας σε τέτοια παιχνίδια, να μαζεύει 20 άντρες του ουλαμού έξω από την εξέδρα των οπαδών μας κι ενώ δεν υπήρχαν φίλαθλοι της άλλης ομάδας και να επιτίθενται και να χτυπούν μικρά παιδιά. Υπήρχαν και συλλήψεις. Δεν λέω ότι δεν προκλήθηκαν αλλά η δουλειά της αστυνομίας είναι να βάζει τάξη στο γήπεδο και όχι να προκαλεί και να βρίζει κόσμο της Νέας Σαλαμίνας. Το έχουν κάνει και στο παρελθόν. Εμείς βλέπουμε την πλευρά την δική μας. Θεωρώ ότι οι δικοί μας οργανωμένοι δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα. Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά της αστυνομίας»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE