Από ήρεμος… έξαλλος!

Από ήρεμος… έξαλλος!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή είδε τους ποδοσφαιριστές του να «καθαρίζουν» το ματς με την Δόξα από το ημίχρονο με τα τέσσερα γκολ που σημείωσαν, με τον ίδιο με το πέρας του πρώτου σαρανταπενταλέπτου να μοιάζει αρκετά ήρεμος.

Ο Κύπριος τεχνικός στην επανάληψη φαίνεται ότι είχε στο μυαλό του και το επερχόμενο παιχνίδι της Πέμπτης με την Αταλάντα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τον κόουτς των «κυανολεύκων» να κάνει αρκετούς πειραματισμούς οι οποίοι φαίνεται ότι στοίχισαν στον Απόλλωνα και δύο γκολ.

Μετά τα τέρματα που δέχθηκαν οι «κυανόλευκοι» στο δεύτερο μέρος από την Δόξα, η οποία αξίζει να σημειωθεί αγωνιζόταν και με 10 παίκτες από την αποβολή του Γκρεμσλ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Σωφρόνης από ήρεμος που φαινότανε στον πάγκο του (βλ.φώτο)… έγινε έξαλλος.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.