Με βασικό τον Πιέρο, με δέκα παίκτες και όμως δεν έχασε!

Με βασικό τον Πιέρο, με δέκα παίκτες και όμως δεν έχασε!

Η Κοπεγχάγη είχε αγώνα σήμερα (29/10) για τον θεσμό του πρωταθλήματος κόντρα στην Χόρσενς εκτός έδρας.

Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ και νυν της Κοπεγχάγης, Πιέρος Σωτηρίου ξεκίνησε βασικός την αναμέτρηση. Η ομάδα του έμεινε με παίχτη λιγότερο στο 38′ μετά από αποβολή του Βέρμπιτς. Εκτός από αυτό, έμειναν και πίσω στο σκορ στο 63ο λεπτό με δράστη για τους γηπεδούχους τον Οκόσουν.

Όμως η Κοπεγχάγη είναι φτιαγμένη από σκληρό μέταλλο και αντέδρασε. Στο 77′ του αγώνα με σκόρερ τον Μπένγκστον ισοφάρισε και πήρε ένα βαθμό που έμοιαζε χαμένος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE