Επιστροφή Αγγελή μετά από… δέκα μήνες!

Επιστροφή Αγγελή μετά από… δέκα μήνες!

Με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου, ο Σωφρόνης Αυγουστή προχώρησε σε διπλή αλλαγή, περνώντας στο ματς τους Αγγελή και Άλαν, αντί των Άλεφ και Πέδρο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αγγελή θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά από… δέκα μήνες και πιο συγκεκριμένα, από το ματς με την ΑΕΖ στις 21/12/2016, στο οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Εννοείται ότι κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, αποθεώθηκε από τον κόσμο της Λεμεσιανής ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE