«The legend,  the legend…»

«The legend,  the legend…»

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων του Ντάνιελ Πράνιτς στα ΜΜΕ, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Γιώργος Παπαδόπουλος την στιγμή εκείνη πέρασε πίσω από τον Κροάτη, και αναφώνησε δυνατά δύο φορές «Τhe legend» το οποίο φυσικά πήγαινε για τον Πράνιτς.

Ο Κροάτης από τον καιρό που πάτησε το πόδι του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» φαίνεται ότι, με την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο αλλά και με την συνολική του εικόνα στα παιχνίδια της «Κυρίας» κερδίζει τους συμποδοσφαιριστές του και τους οπαδούς του συλόγου, οι οποίοι δικαιωματικά τον χαρακτηρίζουν ως  θρύλο και ως αρχηγό.

Διαβάστε κι αυτό: «Ήρθα στην Ανόρθωση για να γίνω πρωταθλητής» (video)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE