Τα δεδομένα με τους τραυματίες ενόψει Απόλλωνα

Τα δεδομένα με τους τραυματίες ενόψει Απόλλωνα

Μετά και τα χθεσινά (28/10) αποτελέσματα η ΑΕΚ βρίσκεται για πρώτη φορά μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία.

Οι ποδοσφαιριστές τόσο σήμερα όσο και αύριο έχουν πάρει ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη όπου θα αρχίσουν να σκέφτονται μόνο τον Απόλλωνα. Ένα δύσκολο ντέρμπι με απαιτήσεις και διαφορετική προσέγγιση.

Τι γίνεται όμως με τους παίκτες που έχουν ή είχαν προβλήματα;

Τρουγιόλς και Τομάς ξεκίνησαν κανονικά προπονήσεις στο τέλος της βδομάδας και αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμοι για το ντέρμπι. Ο Τρισκόφσκι περισσότερο προφυλάχθηκε λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και θα είναι και αυτός έτοιμος ενόψει Απόλλωνα, όπου αναμένεται να ξεκινήσει και βασικός.

Το μοναδικό ερωτηματικό…
Ο μοναδικός παίκτης που δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα προλάβει είναι ο Μουρίγιο. Ο Βάσκος στόπερ έχει ένα πρόβλημα το οποίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα αν θα τον κρατήσει εκτός από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα ή αν θα είναι αποστολή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE