Πρώην πρόεδρος ως «ασπίδα» σε Δώνη και τι ζητά από τη διοίκηση (pic)

Πρώην πρόεδρος ως «ασπίδα» σε Δώνη και τι ζητά από τη διοίκηση (pic)

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Γιάννος Ιωάννου, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στην ομάδα μετά το νέο στραβοπάτημα που είχε με τον Εθνικό Άχνας.

«ΝΤΡΟΠΗ. Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο…. όταν δεν κερδίζεις ΑΡΗ και ΑΧΝΑ,όταν ξέχασες ποτέ νίκησες τελευταία φορά ΑΕΚ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ τότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πάρεις το πρωτάθλημα. Κάτω τα χέρια από το προπονητή,αυτοί που ευθύνονται είναι οι υπερτιμημένοι παραχαιδεμενοι ποδοσφαιριστές μας…θέλουμε ολική αναδόμηση. Όσων τελειώνουν τα συμβόλαια τους σπίτια τους.Αν η διοίκηση εχει@@@ πρέπει να απαιτήσει από το προπονητή να βάλει τους αναπληρωματικούς στη Ευρώπη».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE