Τα άκουσε από Πάμπο… (photo)

Τα άκουσε από Πάμπο… (photo)

Ο Φελτχούιζεν ήταν ο μοιραίος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Ο Ολλανδός στην τελευταία φάση του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα στην κεφαλιά του Βίκτορ… και ο Ντουγκλάο εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο σφάλμα του Φελτχούιζεν με την “Κυρία” να “κλέβει” τον βαθμό.

Μετά το πέρας του παιχνιδιού στο ΓΣΠ και πριν να αναχωρήσουν οι παίκτες για τα αποδυτήρια ο Πάμπος Χριστοδούλου έτρεξε στον πορτιέρο της Ομόνοιας και του τα έψαλλε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φελτχούιζεν “κρεμάζει” την ομάδα του (έγινε και με Ολυμπιακό) και σίγουρα είναι κάτι που προβληματίζει τον Πάμπο, άλλωστε φάνηκε κι από την αντιμετώπιση του Κύπριου κόουτς απέναντι στον Ολλανδό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE