Λέβι: «Έχουμε πνεύμα νικητή, αξίζαμε το γκολ»

Λέβι: «Έχουμε πνεύμα νικητή, αξίζαμε το γκολ»

Αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, εμφανίστηκε ο Ρόνι Λέβι στη διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε δυνατό αντίπαλο. Χρειάστηκε πολύ ενέργεια μας πίεσαν αρκετά και στο 1-0 ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Δεν μ’ αρέσει να παραπονιέμαι αλλα είχαμε έντονο πρόγραμμα 3 παιχνίδια και 7 μέρες. Ελέγχαμε το παιχνίδι και πιέσαμε στο πρώτο ημίχρονο και μπορούσαμε να σκοράρουμε όμως δεν τα καταφέραμε και έτσι το δεύτερο ημίχρονο έγινε πιο δύσκολο. Δεν θυμάμαι πολλές ευκαιρίες από την Ομόνοια και δεχθήκαμε γκολ όταν ο Ράγιος ήταν τραυματίας εκτός. Μετά πιέζαμε και η Ομόνοια έπαιζε με αντεπιθέσεις. Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές. Έδειξαν δυνατοί και πως έχουν πνεύμα νικητή. Θεωρώ πως αξίζαμε το γκολ στο τέλος. Ευχαριστώ τους οπαδούςς μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE