Από την Ιντιάνα ήρθε στην Κύπρο για το ντέρμπι του ΓΣΠ (photo)

Από την Ιντιάνα ήρθε στην Κύπρο για το ντέρμπι του ΓΣΠ (photo)

Την περασμένη Τετάρτη, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η παρακάμερα του φίλου της Ανόρθωσης, Χαρίλαου Παπαιωάννου, «έπιασε» φίλο υποστηρικτή της ομάδας της Αμμοχώστου, ο οποίος διαμένει στην πόλη Έβανσβιλ της Ιστιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο φίλαθλος της Ανόρθωσης ήρθε στην Κύπρο για ένα δεκαήμερο, για να δει την αγαπημένη του ομάδα στα δύο παιχνίδια με Πάφο FC και σήμερα με Ομόνοια και ακολούθως να επιστρέψει στην Ιντιάνα.

«Όλο το Έβανσβιλ είναι με την Ανόρθωση» είπε ο φίλαθλος της Ανόρθωσης στην παρακάμερα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Δραματικές ήταν οι εξελίξεις κατά την 8η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί να αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς, όπως σε μαρίνα του Ντουμπάι. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE